Giv Tilbage Til Giv Tirsdag

På denne giver tirsdag kan du få den stærkeste indvirkning. Vi har brug for din generøse gave til at bekæmpe fattigdom og lidelse.

Ét ud af fem børn i Vietnam (ca. 5,5 mio.) Fratages uddannelse, husly, vand og sanitet, hvilket også påvirker sundheden og social integration.

Club24 samarbejder med NGO Fontana for at støtte sårbare og fattige børn i Vietnam. Men vi kan ikke gøre det alene.

Tiden til at handle er nu. Din generøsitet vil forbedre børns liv, beskytte dem mod udnyttelse og give dem håb for fremtiden.

At give en gave til uddannelse vil hjælpe børnene med at gå i skole ved at give dem en cykel og således bidrage til ”Cykling til skoleprogrammet.

Giv en gave til sikkerhed: vil hjælpe seksuelt misbrugte børn i “Power of Change-programmet. Din gave vil lindre deres lidelser ved at yde den livreddende pleje, der er så kritisk nødvendigt.

Doner her

Hvert barn fortjener chancen for at opfylde deres potentiale og opnå de bedst mulige resultater, uanset deres baggrund, uanset deres vej. Alligevel mindsker modgang i barndommen denne chance, hvilket bringer dem, der har brug for børns sociale pleje, til ulempe for at give dem hjælp og beskyttelse.

Din donation vil støtte vores mission til at hjælpe børn i nød.

Uanset hvilken måde du vælger give tilbage denne feriesæson, takker vi dig for din støtte til vores mission og ønsker dig fred og glæde nu og gennem slutningen af 2019 og årene fremover. Takket være dig er vi i stand til at nå flere børn og vil fortsat være der for hvert barn, der har brug for hjælp.

Lav en donation NU

  • Location: Aarhus
  • Date: 2019/12/3
  • Organizer: Club24 and NGO Fontana